Ψηφιακη Αναβαθμιση Επιχειρησεων 2023

ΣΧΕΔΙΟ αναβαθμισησ κυπροσ

Παρέχουμε στους επιχειρηματικούς πελάτες μας σχέδια ψηφιακής αναβάθμισης που τους βοηθούν να βελτιώσουν την online απόδοση της εταιρείας τους. Παρακάτω θα βρείτε περισσότερα σχετικά με το σχέδιο ψηφιακής αναβάθμισης των επιχειρήσεων κύπρος.

website to mobile applications, contact us, wordpress website outsourcing company, Real Estate Website Development Agency, website speed optimization services, flyer & leaflet distribution company, WEBSITE DESIGN AGENCY, Video Production Company, Cyprus Professional Printing Services, Sortlist Logo, Trustpilot Logo and Designrush logo, Web Design & Digital Marketing
Φορμα Επικοινωνιας 💬

Σχεδιο Ψηφιακης Αναβαθμισης

-

Ψηφιακη Αναβαθμιση Κυπρος

Σχέδιο Χορηγιών Ψηφιακής Αναβάθμισης Επιχειρήσεων 2023

ΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ 2023

Το Σχέδιο Αναβάθμισης Ψηφιακών Επιχειρήσεων περιστρέφεται γύρω από την υποστήριξη των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) στην ψηφιακή αναβάθμιση, την προώθηση της χρήσης ψηφιακής τεχνολογίας και την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών (νέο λογισμικό, ψηφιακό μάρκετινγκ, εξοπλισμός, χρήση ηλεκτρονικού εμπορίου κ.λπ.) σε νέες και υπάρχουσες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Το σχέδιο χορηγίας εντάσσεται στο πλαίσιο «Ανταγωνιστικότητα και Βιώσιμη Ανάπτυξη» και υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και της Κυπριακής Δημοκρατίας για την προγραμματική περίοδο 2021-2027.

Cyprus Flag Logo Symbol

ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΥΠΡΟΣ 2023

-

Ψηφιακη αναβαθμιση 2022 κυπροσ

-

σχεδιο ψηφιακης αναβαθμισης

-

Αιτηση για ψηφιακη αναβαθμιση

Ψηφιακή Αναβάθμιση...Το νέο σχέδιο €20 εκατ. για επιχειρήσεις.
Ψηφιακή Αναβάθμιση...Το νέο σχέδιο €20 εκατ. για επιχειρήσεις.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πληροφορίες σχετικά με το Σχέδιο με βάση την τελευταία πρόσκληση. 

Σημειώστε ότι ενδέχεται να υπάρχουν σημαντικές διαφορές στις παραμέτρους κάθε σχήματος μεταξύ των προσκλήσεων. Με βάση τα σχέδια του ΥΕΕΒ, η πρόσκληση στο συνέδριο αναμένεται να γίνει τον Μάιο του 2022. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναλύσετε τις ανάγκες σας και να αξιολογήσετε τις επιλογές σας για να βρείτε την καλύτερη λύση για τη συγκεκριμένη κατάστασή σας. Με βάση τον συγκεκριμένο Οδηγό σχεδίου για την αναμενόμενη κλήση, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε μια λύση που να καλύπτει τις ανάγκες σας. Θα τεκμηριώσουμε τις ανάγκες σας και θα παρέχουμε δωρεάν αξιολόγηση της επιλεξιμότητας και των αναγκών σας όταν είναι διαθέσιμος ο οδηγός του σχεδίου.

Σκοπός του σχεδίου είναι η αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας σε επιχειρήσεις που ιδρύονται ή πρόκειται να ιδρυθούν σε περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Υπάρχουν επιχειρήσεις που θα βρίσκονται σε περιοχές των Βρετανικών Βάσεων που δεν καλύπτονται από τη Συνθήκη Προσχώρησης βάσει του πρωτοκόλλου αρ. 3 της Συνθήκης Προσχώρησης. Παρέχουμε οικονομική υποστήριξη με τη μορφή χορηγίας σε ορισμένες δαπάνες που σχετίζονται με την υλοποίηση και αξιοποίηση της ψηφιακής αναβάθμισης σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Οι στόχοι αυτού του έργου είναι να ενισχύσει την ψηφιακή ταυτότητα των επιχειρήσεων, ώστε να μπορούν να βασίζονται στις πληροφορίες που αποθηκεύουν και μοιράζονται με μεγαλύτερη ασφάλεια και να τις βοηθήσει να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς που σχετίζονται με το απόρρητο και την ασφάλεια των δεδομένων. Διευκόλυνση για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στη χρήση τεχνολογιών πληροφοριών και επικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένου του τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου. Για να προωθήσουμε την ψηφιακή επιχειρηματικότητα, πρέπει να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ξεκινήσουν.

Όπως καλά πληροφορείται η LOOP, πολλές επιχειρήσεις θα μπορούν να αναβαθμίσουν τα ψηφιακά τους συστήματα αφού το νέο σχέδιο αναβάθμισης των επιχειρήσεων από το υπουργείο Ενέργειας βρίσκεται στα σκαριά. Το έργο αυτό έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την ενσωμάτωση της ψηφιακής τεχνολογίας στις επιχειρήσεις της χώρας μας, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν τις τεχνολογίες της πληροφορίας και της επικοινωνίας για την προώθηση της ψηφιακής επιχειρηματικότητας. Σύμφωνα με έγκυρη πηγή του υπουργείου Ενέργειας, το προσχέδιο έχει σταλεί σε διάφορους εμπλεκόμενους για εισήγηση και βρίσκεται σε διαβούλευση έως τις 6 Ιουνίου. Αφού επεξεργαστούν οι προτάσεις των φορέων, το υπουργείο Ενέργειας θα εγκρίνει το τελικό σχέδιο.

Οι λεπτομέρειες του σχεδίου θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες, αλλά οι αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές παρά αργότερα. Το Υπουργείο Ενέργειας έχει προτείνει προϋπολογισμό 20 εκατ. για το έργο. Δικαιούχοι είναι η κυβέρνηση και ιδιωτικές εταιρείες και οι χορηγίες είναι από διεθνείς οργανισμούς.

Προς όφελος των δικαιούχων, το καθεστώς θα καλύπτει μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, εξαιρουμένων των επιχειρήσεων που σχετίζονται με την πρωτογενή παραγωγή, μεταποίηση ή εμπορία αγροτικών προϊόντων, καθώς και επιχειρήσεις που σχετίζονται με την αλιεία και την υδατοκαλλιέργεια. Αυτό βασίζεται στην ένταση της χορηγίας (50% με 50.000 ευρώ) και στην ένταση της φτώχειας (60% με 60.000 ευρώ).

Μπορείτε να αναβαθμίσετε το σύστημα πληροφορικής σας με τη βοήθεια ψηφιακών υπηρεσιών. Αυτά περιλαμβάνουν εξοπλισμό, λογισμικό εκτός ραφιού, εξειδικευμένο λογισμικό και υπηρεσίες πληροφορικής. Επιπλέον, υπάρχουν άλλα κόστη που δεν σχετίζονται άμεσα με το σύστημά σας πληροφορικής, όπως η αναβάθμιση του δικτύου και της ασφάλειας του συστήματος.

Επικοινωνηστε μαζι μας
Στείλτε μας το αίτημά σας

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 09.00 μέχρι τις 17.00.

Λόγω του μεγάλου όγκου αιτημάτων που δεχόμαστε, θα υπάρξει μικρή καθυστέρηση στους χρόνους απόκρισής μας μέσω τηλεφώνου ή/και email.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Επικοινωνήστε μέσω email, τηλεφώνου ή στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της online φόρμας. 

Φόρμα Επικοινωνίας